*Публикацията е съгласно договор за информационно обслужване за предизборна

...
  *Публикацията е съгласно договор за информационно обслужване за предизборна
Коментари Харесай

Ето кои са приоритети в програмата на „Възраждане“*

 
*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за Парламентарни избори 2021 Купуването и продаването на гласове е закононарушение! Някога хегемон и незаобиколим фактор в Източна Европа, през днешния ден ролята на България е сведена до геополитическа външна страна на общоевропейския глобализационен политически план, наименуван Европейски съюз. От първостепенна политическа и военна районна мощ през първата половина на 20-ти век, страната ни деградира до държавоподобно образувание (колония) със затихващи функционалности. Преходът в България, за голямо страдание, не докара до качествена народна власт и ефикасна стопанска система, каквото беше пропагандното факсимиле при започване на измененията, а до надълбоко политическо и обществено разслоение, което се възпроизвежда и усилва циклично, отнемайки непрестанно изначалната религия на българите във опцията да бъде построено заслужено общество, което да ни направи част от модерния и проспериращ свят.
Икономика:                                                 
Според Възраждане пълноценното развиване на стопанската система следва да е резултат от разбирането, че пазарният фундаментализъм е също толкоз нездравословен, колкото и цялостният държавен надзор. Ключовите стопански браншове като енергетика, естествени благосъстояния, военна индустрия, превоз, връзки и други следва да бъдат с водещо държавно присъединяване. Необходимо е премахване на корупцията на всички нива,  повишение на приходите на българите, обезпечаване на държавна поддръжка за дребния и междинния бизнес, развиване на селското стопанство и индустрията, възстановяване на качеството и контрола на храните, отбрана на географската идентификация на неповторими български артикули, държавна политика за разкриване на нови пазари отвън България и Европейския съюз. Възраждане ще работи за превръщането на България в софтуерен център на Балканите и Европа.
Образование:
Част от предложенията на Възраждане в областта на образованието са: ограничение на въздействието на непознати фондации и неправителствени организации върху просветителната система; унищожаване на делегираните бюджети; мандатност на шефовете, понижаване на административната тежест върху учителите; пренаписване на образователните стратегии и учебниците по филантропичните науки в дух на родолюбие; възобновяване и развиване на филантропичното и професионалното образование; понижаване броя на университетите и завишаване на критериите за банкет на студенти; директна взаимовръзка сред висшето обучение и кадровата политика на страната.
Здравеопазване:
Възраждане е за унищожаване на комерсиалния статут на лечебните заведения и за държавно финансиране на медицинските действия, обвързано   с потребностите на пациентите; признание на правото на най-малък безвъзмезден пакет здравна помощ за всички български жители, която ще е финансирана посредством държавния бюджет; отпадане на Данък добавена стойност върху лекарствата; дейно използване на стратегии за здравна просвета и здравно обучение на населението; възобновяване на учебните здравни кабинети и здравните служби в дребните обитаеми места; обезпечаване на държавно програмно финансиране за проблемите по фамилното обмисляне и асистираната репродукция.
Демографска политика:
Демографската обстановка през последните 30 години в България изрично може да се дефинира като демографска злополука. Населението у нас понижава трайно. Само през последните 30 години броят на живеещите в България е понижен с повече от 2 милиона души. Броят на дамите в детеродна възраст за 15 години е с близо 300 хиляди по-малко. Продължава застаряването на популацията. Средното равнище на смъртност към този момент надвишава 15 на хиляда, до момента в който коефицентът на раждаемост е под 10 на хиляда, което образува негативен натурален приръст от над 5 на хиляда – най-голям в Евросъюза.
България понижава с по 133 индивида дневно!
Възраждане разполага с създадена стратегия за излизане на страната от демографската злополука. Някои от ограниченията, които предлагаме, са: тласъци за завръщане на българските емигранти; привличане на български общности, които да се заселят в България с облекчена процедура по предоставяне на поданство, земя, жилище и образование; комплект от ограничения за повишение на раждаемостта.
Възраждане ще работи за подсилване на фамилията като институция и като съществена клетка на българското общество. Традиционната нравственос, морал и полезности би трябвало още веднъж да намерят място в нашето общество и да подкрепят фамилиите в желанието им за основаване и развъждане на деца.
Други цели:
Преструктуриране и модернизиране на българската войска, която би трябвало да е способна действително и изцяло независимо да пази националната сигурност и териториалната целокупност на страната. Колективната защита, основаваща се на присъединяване във военно-политически блокове, може да бъде единствено поддържащ детайл от сигурността ни, само че не и главен такъв; референдуми за оставането на България в Европейски Съюз и НАТО; опазване на националната валута, оптимизация и цифровизация на държавната администрация, редуциране броя на държавните служители; преразглеждане на всички концесионни контракти за рандеман на подземни благосъстояния, устойчива политика за запазване на околната среда и унищожаване на нерегламентираните сметища, засилен надзор върху дърводобивната активност, възобновяване на към този момент обезлесени територии, възстановяване на качеството и контрола на храните.
 ”Възраждане ”: Правителството желае да ощети с сред 300 и 500 лева всяко българско семейство ”Възраждане ”: Правителството желае да ощети с сред 300 и 500 лева всяко българско семейство
" Възраждане " предлага парите, които са нужни за техническа паспортизацията да бъдат отделени от държавния бюджет, който действително се...
От Възраждане сме оптимисти за бъдещето на България - първо, тъй като имаме вяра в себе си, само че най-много, тъй като имаме вяра в българския народ.
В българската история има сведения за доста по-тежки времена на напън, само че сме преодолели всичко. Единственото, което би трябвало да се случи, е всеки един от нас да повярва в себе си, да повярва в България и да се бори в името на децата си. Получавайки доверието на българските жители, като народни представители ние от Възраждане ще сътворяваме закони с мисъл и грижа за всеки съотечественик. Промяната е допустима и зависи от всеки българин по света, а това, което е нужно, е българите да гласоподават. Ще намерите Възраждане под номер 5 в интегралната бюлетина.
*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за Парламентарни избори 2021
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР